Onderscheid door service

De kracht van Dekoriet is dat u profiteert van het gemak en de snelheid van online bestellen met advies op maat. Omdat we u als klant als uitgangspunt nemen, kunt u bij ons rekenen op de service van een lokale, centraal gelegen ‘fysieke’ partner. Hoe die service eruit ziet? We stappen bijvoorbeeld graag zelf in de auto om even iets langs te brengen, of komen bij u langs voor persoonlijk advies. Niet voor niets zijn we al sinds 1991 dé groothandel voor veel bedrijven in de meubelindustrie. Daarnaast zijn duurzaamheid en het milieu bij ons belangrijke aandachtspunten.

Aangenaam: het Dekoriet-team


Het Dekoriet-team staat voor u klaar. Wij helpen onze klanten met advies over onze producten en de toepassingen. Bestellingen maken we zo snel mogelijk klaar, zodat er in uw (of gebruiken we jouw) productie geen vertraging optreedt. Van binnen- en buitendienst tot support en magazijn; wij zijn altijd bereid om vragen te beantwoorden en u te helpen. We stellen het team graag aan u voor.
V.l.n.r. John, André, Mariëlle, Bettina, Arjan, Mike en Tom.

Oog voor de omgeving


Dekoriet heeft oog voor haar omgeving en het milieu. Om die reden hebben we ons aangesloten bij het UPS Carbon Neutral-programma. Dit houdt in dat de koolstofimpact van onze verzendingen volledig worden gecompenseerd. Dekoriet levert zo een bijdrage aan herbebossing, duurzame energie en vernietiging van industriële verontreinigende stoffen.

Milieuvriendelijke verwerking kantenband


Voor afvalverwerkers is ABS kantenband moeilijk op een juiste manier te verwerken, dit resulteert in een te zware belasting voor het milieu. Heeft u kantenband over? Gooi het dan niet in de afvalcontainer, maar lever het in bij Dekoriet. Wij zorgen voor een milieuvriendelijke verwerking. Daar zijn geen kosten aan verbonden.

Voordelen van bestellen bij
Dekoriet

  • Breed assortiment: alle benodigdheden in de webshop
  • Levering binnen 24 uur
  • ABS kantenband en fineerband op maat te bestellen
  • Exclusief importeur van diverse plaatmaterialen
Naar de webshop